فرونشست سالانه 10 تا 12 سانتی زمین در جنوب سمنان

به گزارش مجله خبری تیرول، خبرنگاران/سمنان مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان از فرونشست سالانه 10 تا 12 سانتی متری زمین در مناطق جنوبی شهرستان سمنان اطلاع داد.

فرونشست سالانه 10 تا 12 سانتی زمین در جنوب سمنان

ایرج رئیسیان در جلسه فرونشست زمین که در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار می شد، گفت: با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان اعتبارهایی برای آنالیز و مطالعه فرونشست زمین در استان سمنان در سال های گذشته لحاظ شد.

وی همچنین اضافه نمود: با همکاری مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی نیز مطالعات خوبی برای آنالیز فرونشست زمین در استان در دست آنالیز است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان ادامه داد: باتوجه به عبور خطوط ریلی، جاده های دسترسی قابل توجه ، خطوط انتقال گاز و... از نقاط مختلف استان، اهمیت آنالیز فرونشست زمین دوچندان می گردد.

رئیسیان اضافه نمود: براساس آمار سالانه 10 تا 12 سانتی متر فرونشست زمین در مناطق جنوبی شهرستان سمنان روی می دهد که با اطلاعات دقیق و جامع می بایست برای برطرف این چالش در میان مدت اقدام کرد.

وی گفت: همچنین باوجود فرونشست زمین، استخراج آب در مناطق جنوب سمنان به پدیده فرونشست زمین دامن می زند، که ضروری است هماهنگی و تعامل دستگاه های اجرایی و ستادی برای مقابله با پدیده فرونشست زمین در استان سمنان افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 18 آذر 1399 بروزرسانی: 18 آذر 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1362

به "فرونشست سالانه 10 تا 12 سانتی زمین در جنوب سمنان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرونشست سالانه 10 تا 12 سانتی زمین در جنوب سمنان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید