طرز تهیه یک غذای فوری با دو عدد سیب زمینی
به گزارش مجله خبری تیرول، طرز تهیه یک غذای فوری با سیب زمینی را در ادامه این گزارش مشاهده می کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده آبپز شده
تخم مرغ
پیاز
سیر
ادویه(نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن)
پنیر پیتزا یا مازارلا یا چدار
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز نموده و به صورت نگینی درشت خرد کنید.
پیاز را داخل کره تفت داده و وقتی خوب سرخ شد سیر را اضافه کنید.
سپس سیب زمینی ها را اضافه نموده و خوب که تفت خورد ادویه ها را اضافه کنید.
سپس سه تا تخم مرغ را روی آن بشکنید.
تخم مرغ که خودش را گرفت پنیر اضافه نموده و در تابه را بگذارید.
نوش جان.
آموزش روش نگهداری از سیب زمینی
فرقی ندارد که سیب زمینی به صورت پخته، سرخ شده یا تنوری باشد. در هر صورت ممکن است بویی در آن وجود داشته باشد که شما از آن مطلع نباشید که نشان دهنده یک ماده خطرناک و کشنده است. به همین خاطر باید مراقب باشید که اگر سیب زمینی این بو را می داد از آن استفاده نکنید، در غیر این صورت شما را بیمار می نماید برای اطلاع از روش نگهداری از سیب زمینی باما همراه باشید.
روش نگهداری از سیب زمینی:
اگر سیب زمینی بوی تلخی می داد آن را نخورید
سیب زمینی ها جزو خانواده خوراکی های خوشمزه هستند که ممکن است داخل برخی از آنها به طور طبیعی سم سولانین وجود داشته باشد. متخصصان بر این عقیده هستند که شما می توانید میزان کمی سولانین را بدون این که واکنش زیادی داشته باشد مصرف کنید اما اگر این سم به شکل نامناسب در بدن ذخیره شده باشد، آسیب ایجاد می نماید.
خوشبختانه دو علامت رایج برای وجود سم در سیب زمینی هست: این که سیب زمینی بوی تلخی بدهد یا پوست آن رگه های سبز داشته باشد. البته پوست سبز به خودی خود مضر نیست و نشان دهنده کلروفیل است اما گاهی اوقات نشان دهنده وجود سم سولانین هم هست. سیب زمینی های خراب و فاسد گاز سولانین فراوری می نمایند که ممکن است فرد را بیمار کند.
سطح بالای سولانین باعث آسیب به سلامت می گردد. مصرف سیب زمینی که این ماده سمی در آن زیاد وجود داشته باشد، در عرض 24 ساعت ممکن است فرد را وارد کما کند یا باعث مرگ گردد که این آزمایش روی افراد زیادی اجرا شده است و مشاهده شده که آن ها علامت هایی مثل استفراغ، اسهال، درد شکم و در موارد شدیدتر افسردگی و مسائل سیستم عصبی مرکزی دارند.
دلیل فراوری سم و بوی بد سیب زمینی
دلیل این تغییر، مسائل نگهداری از سیب زمینی است. مطالعات نشان می دهد که مشکل زمانی ایجاد می گردد که سیب زمینی مدت زمان طولانی در معرض نور باشد. نور فلورسانس یا نور طبیعی این مسائل را افزایش می دهد. پس بهتر است آنها را داخل یک کیسه بگذارید و داخل کابینت نگه دارید تا در برابر نور زیاد نباشد و در کل آنها را در محل تاریک و خنک قرار دهید. اگر سیب زمینی شما رگه های سبزی داشت آنها را دور بریزید. البته برداشتن قسمت های سبز و پختن سیب زمینی، شاید میزانی از سموم آن را از بین ببرد اما راه خوبی برای جلوگیری از بیماری نیست.
خطر نگهداری طولانی مدت سیب زمینی
نگهداری طولانی مدت سیب زمینی باعث آسیب خواهد شد. نگه داشتن سیب زمینی در محیط تاریک کار درستی است اما اگر آن را خیلی طولانی نگه دارید، خطرات زیادی برای سلامتی دارد و کیفیت آن افت می نماید و شرایط خوبی نخواهند داشت و ممکن است خراب شوند که در چنین حالتی باید بدون شک آنها را دور بیندازید.
منبع: جی پلاس
منبع: فرارو