تداوم اجرای مگاپروژه های پالایشگاهی در چین

به گزارش مجله خبری تیرول، پالایشگاه های عظیم چین در حالی ساخته می شوند که ضعف تقاضای سوخت همچنان ادامه دارد.

تداوم اجرای مگاپروژه های پالایشگاهی در چین

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، سرمایه گذاری در پالایشگاه های جدید و عظیم ده ها میلیارد دلاری چین در حالی ادامه دارد که انتظار می رود تقاضای سوخت این کشور در پنج سال به دوران اوج و افول خود برسد و این خطر را افزایش می دهد که این کشور سیلی از صادرات ارزان قیمت وارد منطقه کند.

حداقل چهار پروژه با ظرفیت پالایش روزانه حدود یک میلیون و 400 هزار بشکه نفت خام - بیش از مجموع پالایشگاه های انگلیس - در حال ساخت است. این کشور از ابتدای سال 2019 تا به امروز این ظرفیت را یک میلیون بشکه در روز افزایش داده است. این شرایط سبب افزایش ظرفیت فرآورده های نفتی و پلاستیکی در بازار می شود، این در حالی است که شرکت ملی نفت چین انتظار دارد تقاضای سوخت در سال 2025 و با افزایش خودروهای الکتریکی به دوران اوج و افول خود برسد.

این رونق ساختاری نامناسب بیانگر سرعت تاثیرگذاری انرژی پاک و وسایل نقلیه الکتریکی بر صنعت چین است، به ویژه پس از تعهد ماه گذشته شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور برای به صفر رساندن تولید کربن تا سال 2060. این مسئله فعالیت های بخش پتروشیمی را از کره جنوبی تا استرالیا و اروپا به مخاطره می اندازد.

مایکل میدن، مدیر حوزه چین در مؤسسه مطالعات انرژی آکسفورد در این باره گفت: چین به طور فزاینده ای در موقعیتی است که سهم بازار را در سطح جهانی به دست آورد، زیرا همچنان به گسترش ظرفیت پالایش خود ادامه می دهد. این در حالی است که رشد تقاضای این کشور در حال کند شدن است.

ظرفیت پالایش چین از ابتدای این هزاره تقریباً سه برابر شده است، زیرا غول های نفتی این کشور سعی کردند با رشد سریع مصرف گازوئیل و بنزین همگام شوند.

مؤسسه آی اچ اس مارکیت (IHS Markit) در این باره گفت: اکنون مقدار تولید سوخت چین بیش از نیاز این کشور است که سبب صادرات حدود یک میلیون بشکه در روز می شود که نزدیک به حجم حمل شده توسط کره جنوبی و هند است.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 21 آبان 1399 بروزرسانی: 21 آبان 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1305

به "تداوم اجرای مگاپروژه های پالایشگاهی در چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تداوم اجرای مگاپروژه های پالایشگاهی در چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید