چرا آلمان، کرونا را بزرگترین چالش کشورش بعد از جنگ جهانی می داند

به گزارش مجله خبری تیرول، صدر اعظم آلمان معتقد است که مقابله با کرونا در این کشور به بزرگترین چالش آنها بعد از جنگ دوم جهانی تبدیل شده است.

چرا آلمان، کرونا را بزرگترین چالش کشورش بعد از جنگ جهانی می داند

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از دویچه وله، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، در یک نطق نادر تلویزیونی که به صورت زنده پخش شد، با اشاره به افزایش مبتلایان به این ویروس در آلمان آن را عظیمترین چالش پیش رو از زمان جنگ دنیای دوم دانست.

صدراعظم آلمان در نطقی تلویزیونی خود محدودیت های تازه ای را در زندگی عمومی اعلام نکرد اما از شهفرایندان خواست به طور اکید اقدامات پیشگیرانه را به کار گیرند.

ایسنا که این خبر را منتشر نموده می افزاید، مرکل از شهفرایندان آلمان خواست همراه با دولت تمام کوشش شان را به کار گیرند تا از گسترش سریع ویروس کرونا و بیماری کووید-19 جلوگیری نمایند.

صدراعظم آلمان در سخنان خود تاکید نمود که همچنان روزانه آنالیز می گردد که آیا اتخاذ اقدامات شدیدتری برای محدودیت های عمومی ضروری است یا خیر. مرکل از شهفرایندان آلمان خواست مقررات مشخص شده را به طور اکید رعایت نمایند.

  • کشته های کرونا به 9000 نفر رسید | فهرست تلفات کشورها
  • شیوع کروناویروس در 170 کشور و منطقه | آمار مبتلایان از 204 هزار نفر فراتر رفت | شرایط ایران
  • ورود اتباع غیراروپایی به آلمان ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری آلمان مرکل هم چنین نسبت به گسترش سریع کووید-19 به شهفرایندان هشدار داد و از آنان خواست در همبستگی و رعایت نظم و انضباط در مبارزه با گسترش ویروس کرونا بکوشند.

او این امر را یک وظیفه تاریخی خواند و گفت این مبارزه را تنها می توان با هم انجام داد.

صدراعظم آلمان گفت که اوضاع بسیار جدی است. مرکل در این سخنرانی تلویزیونی تاکید نمود که حل این بحران به همه و بدون استثناء همه ما بستگی دارد.

او از همه شهفرایندان خواست که برای کند کردن فرایند گسترش کرونا در کشور به فوریت تماس های اجتماعی را به حداقل رسانده و ارتباطات غیر ضروری را قطع نمایند.

مرکل توضیح داد که این شرایط احتیاج به درجه بالایی از جدیت و انضباط همه دارد. او گفت که اوضاع جدی است و باز است و این بدان معنی است که غلبه به این شرایط به نحوه تنظیم و اجرای مقررات هم بستگی دارد.

  • پشتیبانی دولت از بخش اقتصاد

اقتصاد آلمان زیر فشار شدید ناشی از بحران کرونا قرار گرفته است. صدراعظم آلمان بار دیگر پشتیبانی همه جانبه دولت را از کارفرمایان و کارکنان در این زمینه گفت و گفت: ما می توانیم و همه امکانات را به کار خواهیم گرفت تا آنچه ضروری است برای حمایت از کارآفرینان و کارگران به کار گیریم.

مرکل برای یاری به شرایط وخیم مالی شرکت های متوسط و حمایت از کارهای کوتاه مدت تضمین داد و ضمن اعلام پشتیبانی کامل دولت گفت که کشور این امتحان سخت را پشت سر خواهد گذاشت.

تا کنون چنین ضمانت دولتی برای اقتصاد از زبان اولاف شولتس، وزیر دارایی، و پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان، بیان شده بود اما لازم بود که این تضمین بار دیگر از زبان صدر اعظم آلمان نیز شنیده گردد.

مرکل در سخنان خود اعلام نمود که اقتصاد امتحان سختی را از سر می گذراند. او گفت: شرکت های عظیم درست مثل شرکت های کوچک، مغازه ها، رستوران ها و دارندگان شغل های آزاد شرایط سختی را می گذرانند و در هفته های آینده نیز شرایط سختتر خواهد شد.

صدراعظم آلمان همزمان در مقابله با بحران اطمینان داد: دولت فدرال هر آنچه در توان دارد انجام می دهد تا تأثیرات مالی را کاهش دهد و مهم تر از همه کوششش را برای نجات مشاغل به کار خواهد گرفت.

  • ابراز اطمینان نسبت به تامین مواد غذایی

صدراعظم آلمان در سخنرانی خود سعی کرد نگرانی ها در باره امکان کمبود عرضه مواد غذایی را رفع کند و نسبت به تامین مواد غذایی اطمینان داد. مرکل در این باره گفت: همه می توانند اعتماد داشته باشند که در همه اوقات مواد غذایی تأمین می گردد و اگر قفسه ها یک روز خالی می شوند، دوباره پر خواهند شد.

مرکل مردم را از خرید زیاد کالا برحذر داشت و نسبت به هراس های غیرضروری از کمبود هشدار داد. در این راستا صدراعظم آلمان از کارکنان سوپرمارکت ها برای کار زیاد به ویژه در شرایط فعلی سپاسگزاری کرد.

  • فشار بر سیستم درمانی و بهداشتی

آنگلا مرکل ضمن دادن هشدار نسبت به وارد آمدن فشارهای زیاد به سیستم درمانی کشور تاکید نمود: آلمان دارای سیستم بهداشتی عالی، شاید یکی از بهترین ها در دنیا است. این می تواند به ما اطمینان دهد. اما فشار بر بیمارستان ها زیاد خواهد بود اگر بیماران زیادی در مدت زمان کوتاهی به دلیل عفونت های ناشی از کرونا به آنجا مراجعه نمایند.

صدراعظم آلمان از کادر درمانی، پزشکان و کارکنان بیمارستان ها و پرستارها برای کار فوق العاده آنان در شرایط بحران ناشی از گسترش ویروس کرونا و بیماری کووید-19 و یاری به بیماران تقدیر کرد.

بجز سخنرانی های سنتی سال نو این اولین بار بود که در مدت 15 ساله دوره صدارت مرکل، صدراعظم در یک سخنرانی تلویزیونی مردم کشور را مورد خطاب قرار می داد.

در یک روز گذشته حدود دو هزار نفر به تعداد مبتلایان در آلمان اضافه شده و در مجموع به بیش از 12 هزار مورد رسیده است. تا به امروز 28 نفر نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

مدارس این کشور مانند بسیاری از کشورهای اروپایی و دیگر نقاط دنیا تعطیل شده اما بر خلاف ایتالیا، اسپانیا، بلژیک و فرانسه از مردم به صراحت خواسته نشده که در خانه بمانند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 10 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 907

به "چرا آلمان، کرونا را بزرگترین چالش کشورش بعد از جنگ جهانی می داند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا آلمان، کرونا را بزرگترین چالش کشورش بعد از جنگ جهانی می داند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید