معروف ترین غذاهای تایلندی
به گزارش مجله خبری تیرول، کمتر گردشگری پیدا می گردد که وصف زیبایی های طبیعت تایلند و البته طعم و رنگ غذاهای تایلندی را نشنیده باشد، غذاهایی که نمی توان به تایلند سفر کرد و آن ها را امتحان نکرد. مردم تایلند عاشق غذا هستند و غذا بخش اصلی فرهنگ آن ها را تشکیل می دهد. تایلند که تا سال 1939 به کشور سیام معروف بود تنها کشور جنوب شرقی آسیاست که هیچ وقت مستعمره غرب نبوده و همین نکته یاری زیادی نموده که این کشور غذاهای مخصوص خود را همچنان حفظ کند. برنج اصلی ترین ماده غذایی تایلند است که به دو دسته برنج سفید و برنج چسبناک تقسیم می گردد. غذاهای تایلندی به ترکیب منحصربفرد طعم ها معروف هستند و با اینکه در مجموع تند و تیزند اما آشپزی تایلندی سعی نموده تا به دقت در غذاها انواع طعم ها را بعه تعادل برساند. مطمئنا در سفر به تایلند نمی توانید همه غذاهای معروف این کشور را امتحان کنید اما اگر بدانید بهترین و خوشمزه ترین غذاهای این کشور کدام ها هستند می توانید مستقیم بروید سر اصل مطلب! و تجربه شکم گردی خوبی در این کشور داشته باشید. حتما کنجکاو شدید که بدانید خوشمزه ترین غذاهای تایلندی کدام غذاها هستند در ادامه خبرنگاران را همراهی کنید تا درباره غذاهای تایلندی حرف بزنیم.
با تور تایلند به طبیعتی همچون بهشت سفر کنید
پدتای | Pad thai
معروف ترین غذای نودلی جهان که همه جهان آن را می شناسند. نودل های این غذا اول پخته و بعد سرخ می شوند و در آخر با موادی مثل پیاز، بادام زمینی، تخم مرغ، میگو، سس مخصوص و … ترکیب می گردد. احتمالا این غذا معروف ترین غذای تایلندی در خارج این کشور است و به خصوص از محبوب ترین غذاهای خیابانی تایلند هم هست. ظاهر این غذا آنقدر خوشمزه می زند که امکان ندارد با دیدن آن اشتهایتان باز نگردد.
سام تام | Som Tum
بهترین سالاد جهان! سالادی تند و ترد که آوازه اش در سراسر جهان پیجیده است. سام تام یک جور سالاد است البته سالادی مقوی که حتی می توانید به جای وعده اصلی آن را میل کنید، در واقع وجود میگو یا خرچنگ و بادام زمینی این سالاد را متفاوت و دوست داشتنی نموده است. این سالاد چنان با انواع چاشنی ها طعم دار شده است که با خوردن یک قاشق از آن در آن واحد انواع طعم ها را در دهان حس می کنید. مطمئنا در این سالاد هم مثل همه سالادها انواع سبزیجات خوشمزه و تازه استفاده می گردد موادی مثل لوبیا سبز، سیر، هویج ، برگ های کلم، عنبه هندی و گوجه.
تام یام گونگ | Tom Yum Goong
مگر می گردد هواداران سوپ به سراغ این غذا نروند؟! یک غذای اصیل تایلندی پر از عطر و طعم ناب غذاهای این کشور! در واقع این غذا یک جور سوپ میگو تند و تیز است که با وجود ادویه جاتی مثل موسیر، فلفل، سبزیجات خشک، سنبل هندی، کوشنه و … طعمی بینظیر و دوست داشتنی پیدا نموده است. میگو و قارچ دو ماده اصلی این غذا را تشکیل می دهند که با سس مخصوص ماهی حسابی خوشمزه شده اند و کافیست یک قاشق از آن را امتحان کنید تا تفاوت غذاهای خوش عطر و تند تایلندی را با دیگر کشورها به خوبی احساس کنید.
یان نوا | Yam Nua
در سفر به تایلند با خیال راحت این غذا را میل کنید و مطمئن باشید که از طعمش خوشتان می آید. این خوراک بیف مثل یک غذای کامل شما را سیر می نماید اما مردم تایلند بیشتر آن را یک جور سالاد به حساب می آوردند. این غذا در واقع گوشت گاو تند به همراه سیب زمینی پخته شده است که با موادی مثل نعناع، لیمو، فلفل و پیاز طعم دار شده است.
تام خا گای | Tom Kha Gai
ترکیب مرغ، شیر نارگیل و انواع طعم دهنده ها مزه ای منحصربفرد را برای این غذا به وجود آورده که احتمالا تا به حال همچین طعمی را امتحان ننموده اید! مسئول اصلی طعم دوست داشتنی این غذا ساقه سنبل هندی است که در کنار موسیر، کوشنه و فلفل های تند سوپی شده خوشمزه و پرطرفدار. با این که این سوپ سریع و راحت آماده می گردد اما ترکیب طعم هایش باید کاملا ماهرانه انجام گردد. اگر می خواهید این سوپ را به یک سوپ دریایی تدیل کنید جای مرغ و میگو را با هم عوض کنید! این غذا بافتی کرمی اما مزه ای تند دارد پس اگر طعم تند دوست ندارید کمی مراقب باشید!
پد خائو | Khao Pad
شاید بعد از چند روز ماندن در تایلند دیگر غذاهای دریایی دلتان را بزند در این صورت پد خائو یکی از بهترین گزینه هاست، غذایی خوشمزه که با برنج پخته و سرخ شده درست می گردد. به برنج موادی مثل مرغ، تخم مرغ، پیاز، ریحان، فلفل و دانه چند گیاه اضافه می گردد البته به دقت! چون این مواد باید طوری ترکیب شوند تا غذا با طعم اصیل خودش پخته گردد. اگر چندان به غذاهای تند علاقه ای ندارید این غذا حتما شما را راضی می نماید چون مزه آن زیاد تند نیست.
مرغ سبز | Gaeng Keow Wan Kai
کاری سبز مرغ! مرغ، سس ماهی، شیر نارگیل با هم ترکیب و آنقدر پخته می شوند تا مرغ نرم گردد و بپزد. حالا باید مرغ در ظرفی جداگانه گذاشته گردد تا شیر نارگیل حسابی بجوشد و غلیظ گردد، حالا وقت اضافه کردن خمیر کاری است. در آخر مرغ به سس اضافه می گردد و بعد از چند دقیقه پختن وقت ترکیب ریحان، برگ های لیمو، نخود و فلفل است.
گائنگ دائنگ | Gaeng Daeng
معنی این غذا یعنی کاری مرغ قرمز. یک غذای متفاوت! یک کاری قرمز که با گوشت های لقمه ای درست می گردد و مزه ای تقریبا شیرین دارد. شیر نارگیل تند پایه کاری قرمز را تشکیل می دهد و در آن خمیر کاری قرمز هم استفاده می گردد. این غذا با برگ های لیموی کفیر، برگ های ریحان شیرین و سس ماهی طعم دار می گردد و در آخر با برنج سرو می گردد.
برای کسب اطلاعات کامل سفر به کشور تایلند، راهنمای سفر به تایلند را بخوانید.
منبع: الی گشت