طرز تهیه مربای به در مقدار یک کیلوگرم
به گزارش مجله خبری تیرول، مربا به با یک کیلو به، یکی از روش های تهیه این مربا است که بسیار راحت درست می گردد. این مربای خوشمزه را می توانید به راحتی با میزان دقیق آب و شکر تهیه و برای صبحانه یا عصرانه میل کنید.
مربا به با اندازه 1 کیلوگرم تقریبا اندازه یک شیشه به شما مربا می دهد و شما می توانید به دلخواه به را به صورت رنده شده یا خرد شده استفاده نمایید.
مربا به با یک کیلو به، یکی از روش های تهیه این مربا است که بسیار راحت درست می گردد. این مربای خوشمزه را می توانید به راحتی با اندازه دقیق آب و شکر تهیه و برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. حتی می توانید از آن برای تهیه انواع شیرینی و کیک نیز استفاده نمایید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه مربای به را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه مربای به
به 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 1.5 لیتر
هل 2 عدد
طرز تهیه مربای به
مرحله اول: ابتدا باید به را خوب بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. می توانید به دلخواه پوست به را بگیرید و برای تهیه چای بهره ببرید یا بدون کندن پوست به آن را خرد نمایید و باعث خوش رنگ شدن آن می گردد. حتی می توانید به را رنده درشت نیز بزنید.
مرحله دوم: در ادامه باید شکر را داخل قابلمه بریزید و به را اضافه کنید. بعد آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
دقت کنید اندازه آب را دقیق با یاری یک بطری خالی یا ترازو اندازه گیری کنید. می توانید اندازه شکر را بسته به شیرین بودن به، تا 700 گرم نیز بریزید (به را حتما با فرچه خوب بشویید تا پرز های روی آن کاملا شسته گردد. هسته وسط به را برای دم کردن دمنوش در زمان سرماخوردگی بهره ببرید).
مرحله سوم: در ادامه بعد از جوش آمدن مواد باید کف روی مربا را بگیرید تا مربای شفافی در خاتمه داشته باشید. وقتی که مربا جوش آمد و قل قل زد هل را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و 8 ساعت زمان دهید تا کاملا مربا روی حرارت کم بپزد و خوش رنگ گردد.
مرحله چهارم: روی در قابلمه می توانید دم کنی قرار دهید. اگر احساس می کنید مربا های شما کپک می زند در 10 دقیقه آخر برای خو ش رنگ شدن و کپک نزدن یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه اضافه کنید و بعد از سرد شدن از روی حرارت بردارید و داخل شیشه تمیز بریزید. می توانید این مربا را کنار پیراشکی شکری خانگی به روش بازاری نوش جان نمایید.
نکات کلیدی در تهیه مربا به
می توانید به جای آب لیموترش از جوهر لیمو نیز بهره ببرید.
اگر دوست دارید می توانید گردو خردشده نیز به مواد اضافه نمایید.
اگر مربا کم شیرین دوست دارید، 800 گرم شکر بریزید.
دقت کنید اگر مربا خوب غلیظ گردد، اصلا شکرک و کپک نمی زند.
منبع: دلتا
منبع: فرادید