طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ
به گزارش مجله سرگرمی و تفریحی، امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم
برنج 2 پیمانه
مرغ 300 گرم
بادمجان 2 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
زرشک 5 قاشق سوپ خوری
ماست 5 قاشق سوپ خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
کره 100 گرم
سیب زمینی 2 عدد
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد نموده و با مقداری کره تفت میدهیم.
مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.
بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست دریافت به صورت حلقه ای خرد نموده و سرخ میکنیم.
زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.
حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط نموده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.
سایر نکات
بهتر است همه مواد با کره تفت داده گردد.
این غذا رب ندارد، ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.
منبع: گردشبان