طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ

به گزارش مجله خبری تیرول، امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ

مواد لازم

برنج 2 پیمانه

مرغ 300 گرم

بادمجان 2 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ (زرده) 2 عدد

زرشک 5 قاشق سوپ خوری

ماست 5 قاشق سوپ خوری

شکر 2 قاشق غذا خوری

کره 100 گرم

سیب زمینی 2 عدد

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد نموده و با مقداری کره تفت میدهیم.

مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.

بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست دریافت به صورت حلقه ای خرد نموده و سرخ میکنیم.

زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.

حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط نموده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.

سایر نکات

بهتر است همه مواد با کره تفت داده گردد.

این غذا رب ندارد، ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 فروردین 1400 بروزرسانی: 15 فروردین 1400 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1591

به "طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید