طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ

به گزارش مجله سرگرمی و تفریحی، امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ

مواد لازم

برنج 2 پیمانه

مرغ 300 گرم

بادمجان 2 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ (زرده) 2 عدد

زرشک 5 قاشق سوپ خوری

ماست 5 قاشق سوپ خوری

شکر 2 قاشق غذا خوری

کره 100 گرم

سیب زمینی 2 عدد

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد نموده و با مقداری کره تفت میدهیم.

مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.

بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست دریافت به صورت حلقه ای خرد نموده و سرخ میکنیم.

زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.

حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط نموده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.

سایر نکات

بهتر است همه مواد با کره تفت داده گردد.

این غذا رب ندارد، ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 فروردین 1400 بروزرسانی: 15 فروردین 1400 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1591

به "طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی؛ یک غذای خوشمزه ولذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید