سیل در هند و پاکستان؛ 58 کشته
به گزارش مجله خبری تیرول، سیلاب و رانش زمین در شمال پاکستان و هند به کشته شدن دست کم 58 تن منجر شد.
بارش شدید باران های موسمی و جاری شدن سیل و رانش زمین ناشی از آن موجب شد دست کم 58 تن در شمال پاکستان و هند جان خود را از دست بدهند.
طبق اعلام مقامات داخلی پاکستان جاری شدن سیل در منطقه چیترال به چند ساختمان مسکونی و یک مسجد خسارت وارد کرد و دست کم 30 کشته برجا گذاشت.
همچنین طی روزهای اخیر 28 نفر دیگر بر اثر وقوع سیلاب و رانش زمین در استان های اوتارخند و آرونا پرادش فوت کرده اند.
هر سال صدها نفر در فصل باران های موسمی قربانی سیل در جنوب آسیا می شوند. طبق اعلام مقامات هندی و پاکستانی، شرایط بد آب و هوایی انجام عملیات امداد و نجات را متوقف کرده است.
سخنگوی مرکز مدیریت بلایای طبیعی پاکستان گفت که صدها نفر از ساکنان منطقه ها حادثه دیده خانه های خود را تخلیه کرده اند و به دلیل ترس ناشی از آسیب دیدن امکان بازگشت شان وجود ندارد.
در هند نیز چندین روستا به زیر گل و لای فرورفته و بخش هایی از یک بزرگراه مسدود شده است. طبق اعلام مقامات داخلی استان اوتارخند تعداد بسیاری در میان گل و لای و آوار ناشی از رانش زمین حبس شده اند.
در سال 2013 وقوع سیلاب و رانش زمین خسارت شدیدی را به استان اوتارخند وارد کرد که بر اثر آن حدود 600 تن جان خود را از دست داده و بیش از 5700 نفر ناپدید شدند.
منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا