برخورد با متخلفان بهداشتی فرآورده های لبنی سنتی
به گزارش مجله خبری تیرول، با متخلفان فراوری و توزیع فرآورده های لبنی سنتی غیر بهداشتی برخورد می گردد.

به گزارش گروه استان های خبرنگاران از یاسوج، رحمت اله افشار معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به علاقه مردم استان و بعلاوه اهمیت و ارزش غذا های سنتی، مردم کهگیلویه و بویراحمد بیشتر به محصولات بومی محلی روی آورده اند.
افشار اضافه نمود: با وجود اینکه حفظ اقتصاد بومی و حمایت از فراوریات محلی لازم و لازم است، اما رعایت مسائل بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات مهم و اهمیت بسزایی دارد.
افشار از آمادگی آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برای کنترل کیفیت محصولات بومی و لبنیات سنتی استان اطلاع داد و گفت: تحت هیچ شرایطی سلامت مردم نباید فدای ملاحظه کاری ها گردد.
دکتر افشار ضمن حمایت از فراوریات بومی و سنتی استان اضافه نمود: با همکاری کارکنان معاونت بهداشتی و دامپزشکی استان، لبنیات سنتی با جدیت کنترل شده و با متخلفان که سلامت و بهداشت محصولات فراوریی خود را رعایت نمی نمایند به شدت برخورد خواهد شد.
او از فراوری و توزیع نمایندگان فرآورد های لبنی سنتی در استان خواست برای حفظ سلامت مردم ضمن ارائه محصولات با کیفیت لبنی، موارد بهداشتی را هم در فراوری و هم در توزیع رعایت نموده و از فروش مواد لبنی بی کیفیت، غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته خود داری نمایند.
ع
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان