با 8 فناوری توسعه دهنده حوزه آموزش آشنا شویم؛ ارتقای مهارت های شغلی
به گزارش مجله سرگرمی و تفریحی، آموزش جزو جدایی ناپذیر جوامع امروزی است که برای ادامه حیات، چاره ای جز گذر از جهت فناوری های مدرن و توسعه ابزار های دیجیتالی ندارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، عرصه ای حیاتی و راهبردی که نیاز همه جوامع بشری است و در دنیا شرکت ها، مجموعه ها و استارتاپ های فراوانی در این حوزه فعالیت و با هم رقابت می کنند تا بهترین، کاربردی ترین و همه گیرترین شیوه آموزشی را با کمک فناوری های نوظهور به جامعه ارائه کنند و برنده این رقابت سودمند و پرتقاضا باشند.
این صنعت دنیای؛ با کمک 8 فناوری اینترنت اشیا، بلاکچین، هوش مصنوعی، اپلیکیشن موبایل، پلت فرم آنلاین، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و پردازش ابری در دنیا به سرعت در حال توسعه یافتن است و کشور ها با ارتقاء زیرساخت ها و ابزار های آموزشی و خدمت رسانی، توسعه مهارت های شغلی و حرفه ای، آموزش محتوای تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان و سواد هزاره سوم با موضوع بچه ها و دانش آموزان دبستانی به توسعه همه جانبه آموزش ورود کرده اند.
اما توسعه صنعت آموزش در دنیا با چالش هایی همچون نعدم جذابیت فضا و فرآیند آموزشی، عدم توزیع متوازن و عادلانه آموزش و یادگیری در همه منطقه ها، ناکارآمدی نظام آموزش سنتی و عدم تناسب محتوای آن با نیاز های جامعه و عدم استفاده از ظرفیت فناوری برای بهبود فرآیند های اجرایی آموزشی و ... روبرو است.
شاید این چالش ها را بتوان با راهکار هایی پاسخ داد؛ اما این کار تنها با یک همکاری همه جانبه از سوی نهاد های تاثیرگذار در امر آموزش و مدیران دولتی و شرکت های خصوصی امکانپذیر است. در ایران هم برای موفقیت در این امر نیازمند شکل گیری شبکه ای از همکاری ها میان دولت و شرکت های دانش بنیان و خلاق هستیم تا بتوانند با کمک هم و با روش هایی، چون شخصی سازی و توسعه آموزش حرفه ای، تسهیل دسترسی به آموزش، تغییر فضای آموزشی و بهره گیری از روش ها و ابزار های نوینو بهبود کارایی مدارس و نهاد های آموزشی؛ ارتقای سطح کیفی و کمی آموزش در کشور را محقق کنند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم به عنوان نهادی پیشرو در توسعه فناوری های کاربردی و توسعه علمی کشور از تخصص ها، خلاقیت ها و توانمندی های شرکت های دانش بنیان و خلاق برای توسعه حوزه آموزش در کشور استقبال و حمایت می کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو