آمادگی خرید بدون محدودیت گندم کشاورزان را داریم

به گزارش مجله خبری تیرول، شرکت بازرگانی دولتی ایران، از آمادگی برای خرید بدون محدودیت گندم مازاد بر احتیاج کشاورزان به نرخ خرید تضمینی اطلاع داد و خاطرنشان کرد: وجوه خرید گندم را نقدا و فوری پرداخت خواهیم کرد.

آمادگی خرید بدون محدودیت گندم کشاورزان را داریم

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، شرکت بازرگانی دولتی ایران در اطلاعیه ای اظهار داشت: شرکت بازرگانی دولتی ایران در راستای عمل به وظایف قانونی خود، همیشه آماده خرید گندم تولیدی کشاورزان با نرخ تضمینی است.

در این اطلاعیه آمده است: به اطّلاع کشاورزان پرتلاش می رساند که در امسال، پول گندم ها در کمترین زمان ممکن و ترجیحاً به روز پرداخت شده و برای خرید های فعلی نیز، با همان رویه عمل خواهد شد.

در ادامه، شرکت بازرگانی دولتی ایران خرید گندم را به صورت نقدی و بدون هیچ محدودیتی انجام خواهد داد؛ لذا ضمن اعلام آمادگی برای پذیرش محل های انباشت گندم، خواهان معرفی گندم مازاد بر احتیاج کشاورزان است تا عملیات اجرایی خرید را به سرعت شروع نماید.

به گزارش مهر، رئیس بنیاد ملی گندمکاران امروز اعلام نموده بود که این تشکل با ارسال نامه ای رسمی به رئیس جمهور، اعلام نموده که احتیاجی به واردات گندم نیست و طی مدت 15 روز، کسری کشور را تامین می نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 737

به "آمادگی خرید بدون محدودیت گندم کشاورزان را داریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمادگی خرید بدون محدودیت گندم کشاورزان را داریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید