معروف ترین غذاهای جزیره کیش را بشناسیم
به گزارش مجله خبری تیرول، هر منطقه ای آداب و رسوم خودش را دارد. به طور حتم در سفر به نواحی مختلف با بخشی هرچند جزئی از فرهنگ آن منطقه آشنا می شویم. یکی از مجذوب کننده ترین بخش های فرهنگی، سنتی هر منطقه چشیدن غذاهای محلی و خاص آن مرز و بوم است. این جریان می تواند توریست را سر شوق بیاورد و یکی از لذت بخش ترین خاطرات او از سفر محسوب گردد. در این بین اگر جزو توریستانی هستید که در نظر دارند تور مسافرتی بعدی خود را به تور کیش اختصاص دهند شاید خالی از لطف نباشد اگر معروف ترین غذاهای جنوبی را بیشتر بشناسید و در تور مسافرتی خود بتوانید از طعم بی نظیر آنها لذت ببرید.
1) هواری ماهی
این غذا یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای جنوبی است و پایه ثابت مجالس و مهمانی های استان هرمزگان محسوب می گردد. ماده اصلی این غذا را ماهی و یا میگو تشکیل می دهند، به علاوه ادویه های تند و تیز جنوبی، سبزی و برنج. اگر در قالب تور کیش به این جزیره سفر کردید حتما آن را امتحان کنید و از طعم عجیب و خوشایندش لذت ببرید.
2) کوسه یا سفره ماهی
خوراک کوسه یا سفره ماهی یکی دیگر از آن غذاهایی است که نباید در طول تور کیش از دستش داد. این غذا را اغلب بدون برنج سرو می نمایند چراکه در کنار نان های محلی و سنتی خوش خوراک تر است. این غذا تلفیقی است فوق العاده از گوشت کوسه و یا سفره ماهی پخته شده بدون استخوان، که در پیاز و سبزی سرخ شده تفت داده می گردد. گرد لیمو عمانی ، پوره گوجه و ادویه های اصیل جنوبی از دیگر موادی هستند که در طبخ این غذا استفاده می شوند.
3) نان سنتی توموشی
این نان شباهت عجیبی به نان های هندی دارد و به صورت سنتی در بیشتر منازل در جزیره کیش طبخ می گردد. از آنجا که بعضی غذاهای سنتی جنوب به همراه نان سرو می شوند لازم است که در هر وعده توموشی تازه به همراه غذا پخته گردد و عطری فوق العاده به سفره خوش رنگ و لعاب ساکنین جزیره ببخشد.
4) ماهی شکم پر
به طور حتم ماهی و میگو پایه ثابت منوی رستوران ها و غذاخوری ها در کیش است. بنابراین اگر در قالب تور مسافرتی به کیش سفر کردید تا جای ممکن از فست فود ها فاصله بگیرید و وعده های غذایی خود در تور کیش را به این غذاهای خوش خوراک و لذیذ اختصاص دهید. ماهی های شکم پر از خاص ترین غذاهایی هستند که در جنوب کشور طبخ می گردد و معروفیت و محبوبیتی خاص بین گردشگران تور مسافرتی هرمزگان و تور کیش داشته و دارند. برای طبخ ماهی شکم پر کافی است که تلفیقی از سبزی گشنیز، پیاز، سیر، ادویه، تمبر هندی تهیه نموده آن را بر روی گوشت ماهی قرار دهید و بر روی ذغال کباب کنید. این غذا به طور حتم یکی از خاص ترین هایی خواهد بود که تا به حال میل نموده اید.
منبع: همگردی