محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند

به گزارش مجله خبری تیرول، به گزارش خبرنگاران به نقل از گلوبال تایمز، هوانگ جینهای استاد دانشگاه تیانجین و رهبر این پروژه است. او خود 4 دوز از این واکسن را مصرف نموده و هیچ عوارضی نداشته است.

محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

دانشگاه تیانجین اکنون به دنبال شرکای تجاری است تا آزمایش های بالینی واکسن را انجام دهد.

این واکسن خوارکی از ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) ساخته شده است. این ماده مهم ترین مخمر صنعتی برای فراوری محصولات بیوشیمیایی، پروتئین های نوترکیب وپروتئین تک یاخته است. ساکارومیسس سرویزیه که به مخمر نان نیز معروف است.

در این فرایند مخمر ساکارومایسس سرویزیه خوراکی به عنوان حامل استفاده شده که پروتئین اسپایک ویروس کرونا را هدف می گیرد و آنتی بادی هایی برای مقابله با کووید 19 می سازد.

هوانگ و همکارانش نمونه های اولیه از این واکسن خوراکی را به شکل کپسول، قرص و به شکل دانه های ریز ساخته اند.

به گفته هوانگ این واکسن سطح ایمنی بالایی دارد، استفاده از آن ساده است و می توان آن را به سرعت در مقیاس وسیع فراوری کرد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 863

به "محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند" امتیاز دهید

1 کاربر به "محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید