طرز تهیه کیک مرغ و تزئین آن
به گزارش مجله خبری تیرول، کیک مرغ را به عنوان پیش غذا و غذای اصلی می توان سرو کرد. طرز تهیه کیک مرغ آسان بوده و مواد اولیه آن در دسترس است. این پیش غذا طعم جدید و خوشمزه ای دارد که تقریبا همه به ویژه بچه ها از میل کردن آن لذت می برند.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - امتحان کردن غذا های جدید همواره جذاب است، به ویژه اگر این غذا ها در عین حالی که جدید هستند با ذائقه ایرانی نیز هماهنگ باشند. اگر شما هم به فکر امتحان کردن غذا های جدید هستید، کیک مرغ گزینه خوبی خواهد بود. طرز تهیه کیک مرغ ساده است و می توانید آن را به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا نیز سرو کنید. به علاوه در میهمانی ها نیز تهیه این غذا ایده خوبی خواهد بود، زیرا ظاهر زیبایی دارد و به راحتی نیز تزیین می گردد.
مواد اولیه برای تهیه کیک مرغ
به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز دارید.
مواد اولیه | |
نان تست | یک بسته |
سینه مرغ | 500 گرم |
خیارشور | 200 گرم |
پیازچه | 100 گرم |
ماست | یک پیمانه |
سس مایونز | یک دوم پیمانه |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری | 3 الی 4 شاخه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
چند نکته:
از آنجا که در تهیه این غذا از خیارشور استفاده می گردد به نمک زیادی نیاز ندارد.
نیازی به ماست خامه ای یا ماست چکیده نیست، فقط باید از ماست شیرین بهره ببرید؛ از اینرو ابتدا ماست را بچشید و پس از آنکه از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کردید، بهره ببرید.
طرز تهیه کیک مرغ
- ابتدا باید سینه مرغ را آبپز کنید. برای اینکار مرغ را همراه با مقداری آب روی شعله حرارت اجاق گاز قرار دهید و پس از گذشت یک ربع آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید که آب اضافی آن خارج گردد. سپس مجددا آن را داخل قابلمه برگردانید و مقداری آب، یک عدد پیاز و مقداری فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
- مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
خیارشور را نگینی خرد نمایید و پیازچه ها را نیز همراه با قسمت های سبز ساقه آن به صورت حلقه های نازک خرد کنید. قسمت های سبز ساقه باعث خوش عطر شدن غذا خواهد شد.
- اکنون مرغ، خیارشور و پیازچه را بایکدیگر مخلوط کنید.
- در ظرف دیگری ماست، سس مایونز و خامه را با یکدیگر مخلوط نمایید.
- نصف مخلوط سس و ماست را به مرغ اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا مخلوط گردد.
- سپس مقداری فلفل و مقدار اندکی نمک به آن اضافه کنید.
اطراف نان های تست یک بافت سفت دارد که باید آن را با چاقو جدا کنید و سپس از نان ها استفاد کنید. قسمت های سفت نان تست را می توانید خشک نموده و برای تهیه پودر سوخاری بهره ببرید.
- اکنون یک ردیف از نان های تست را در ظرف مورد نظرتان برای سرو بچینید. به هر شکلی که تمایل داشته باشید، می توانید نان ها را در ظرف بچینید.
- اکنون یک لایه از موادی که تهیه نموده بودید را روی نان تست قرار دهید و با پشت قاشق آن را پهن کنید تا تمام نان را پوشش دهد.
- سپس مجددا یک ردیف نان تست بچینید و دوباره مرغ اضافه کنید. اینکار را ادامه دهید تا اینکه سه ردیف نان گردد.
- لایه آخر فقط باید نان باشد، سپس با مابقی مخلوط سس روی کیک و اطراف آن را پوشش دهید.
- سپس به مدت دو الی سه ساعت کیک را داخل یخچال قرار دهید تا کیک مرغ منسجم گردد.
- جعفری را خرد کنید و هنگام سرو، روی کیک قرار دهید.
برای تزیین کیک مرغ می توانید از خیارشور، گوجه و ... نیز بهره ببرید.
چند نکته:
اگر تمایل به استفاده از خامه ندارید، می توانید آن را حذف کنید، اما در اینصورت باید از ماست چکیده استفاده نمایید. حتی می توانید از ماست خامه ای نیز بهره ببرید.
- از نان تست سبوس دار که رنگ کمی تیره تر دارد، نیز می توانید بهره ببرید. حتی می توانید از هر دو رنگ نان بهره ببرید تا هنگام برش زدن، کیک ظاهر بهتری داشته باشد.
تزیین کیک مرغ
استفاده از ماست و سس مایونز در طرز تهیه کیک مرغ باعث می گردد که بافت این غذا در عین لطیف بودن، منسجم نیز باشد، از اینرو به راحتی می توان آن را به شکل های مختلفی درآورد و تزیین کرد. در ادامه چند نمونه از تزیین این غذا را مشاهده می کنید. این تصاویر می توانند الهام بخش شما برای تزیین این غذا به ویژه برای میهمانی ها باشند.
طرز تهیه کیک مرغ بسیار راحت است و به زمان زیادی هم نیاز ندارد، اما نتیجه آن غذایی خوشمزه و لذیذ است. کیک مرغ را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی و میان وعده بهره ببرید. به ویژه در میهمانی ها این غذا می تواند زینت بخش سفره های شما باشد.
منبع: setare.com