طرز تهیه شیرینی نارگیلی
به گزارش مجله خبری تیرول، شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین شیرینی های عید است که هم با فر و هم بدون فر می توانید در خانه درست کنید. در این مقاله طرز تهیه یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه را در اختیارتان قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.
- تخم مرغ سه عدد
- پودر نارگیل 120 گرم
- پودر قند 150 گرم
- آرد گندم یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
ابتدا سفیده تخم مرغ را جدا نموده و داخل کاسه بریزید. از طریق همزن سفیده را آنقدر هم بزنید تا پف نموده و یکدست گردد. باید دقت کنید هنگام جدا کردن زرده از سفیده، حتی ذره ای از زرده با سفیده قاطی نگردد.
مرحله دوم
پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کشدار گردد. آرد گندم را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست گردد.
مرحله سوم
از این مرحله به بعد نیازی به استفاده از همزن نیست. وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم باشد.
مرحله چهارم
اگر قیف مخصوص شیرینی پزی در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار دهید. مایه شیرینی نارگیلی را داخل آن بریزید و نوک پلاستیک را با قیچی برش بزنید.
مرحله پنجم
روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و به یاری قلمو روی کاغذ را چرب کنید. مایه شیرینی را با فاصله روی کاغذ بریزید. سینی را داخل فر قرار دهید و حدود 10 تا 12 دقیقه صبر کنید تا روی شیرینی ها طلایی رنگ گردد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا شیرینی ها کمی در فر بمانند.
مرحله ششم
بعد از سرد شدن، شیرینی ها را از کاغذ جدا نموده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. سپس با کمی پودر پسته تزیین کنید.
بهتر است، شیرینی ها را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه بمانند.
منبع: کتاب کاله