بین مصرف پروتئین و مرگ های سرطانی ارتباط وجود دارد
به گزارش مجله خبری تیرول، مطالعه اخیر نشان می دهد مصرف بیش از حد پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان می دهد مصرف بیش از اندازه پروتئین ریسک مرگ ناشی از سرطان را تا 4 درصد افزایش می دهد.
همچنین نتایج نشان می دهد مصرف بیش از حد پروتئین ریسک مرگ را تا 74 درصد افزایش می دهد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین برابر بیشتر می نماید.
با این حال پروتئین یکی از سه ماده مغذی اصلی موردنیاز بدن است که علاوه بر افزایش فرایند رشد و ترمیم بافت ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی یاری می نماید. از اینرو باید مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده گردد.
طبق توصیه کارشناسان، 10 تا 30 درصد مصرف کل کالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. به عنوان مثال اگر مصرف روزانه کالری شما 1500 است، انرژی بدست آمده از پروتئین تان باید بین 150 تا 450 کالری باشد.
بعضی متخصصان هم توصیه می نمایند که باید 0.8 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از بدن در روز مصرف گردد. بدین منظور باید وزن بدن در عدد 0.8 ضرب گردد. به عنوان مثال برای فردی با وزن 75 کیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه اش 60 گرم خواهد بود.
اما در خصوص افراد پرفعالیت نظیر ورزشکاران، میزان مصرف 1.2 تا 1.7 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن توصیه می گردد.
همچنین طبق بعضی توصیه ها، میزان پروتئین مصرفی برای مردان 56 گرم و برای زنان 46 گرم است.
منبع: خبرگزاری دانشجو