دانش آموزان نگران امتحانات نباشند؛ افت درصد قبولی نخواهیم داشت!
به گزارش مجله خبری تیرول، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قطع برق یکی از چالش های جدید حوزه های امتحانات است، گفت: طراحی سؤالات به گونه ای است که افت درصد قبولی نخواهیم داشت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از تسنیم، خسرو ساکی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها در اردوگاه شهید باهنر تهران با تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی در حوزه های امتحانی اظهار کرد: پیشگیری از ترددهای غیر ضروری، فاصله گذاری جایگاه استاندارد دانش آموزان به فاصله بیش از 2 متر، تهویه مناسب و استفاده از مواد ضدعفونی از جمله موارد مهم است که باید در حوزه های امتحانات نهایی و همچنین پایه نهم اجرا گردد.
وی قطع برق را یکی از چالش های جدید حوزه های امتحانی برشمرد و توضیح داد: بخشنامه ای با هدف پیشگیری از اختلال ناشی از قطعی برق در مورد دریافت رمز سؤالات و تکثیر به موقع اوراق امتحانی، به استان ها ارسال شده است.
ساکی اضافه نمود: ادارات آموزش و پرورش مناطق و شهرستان ها، باید نسبت به تشکیل حوزه متمرکز تکثیر و توزیع پاکت سؤالات به مدارس اقدام نمایند.
وی اعلام نمود: ساختار سؤالات ما به گونه ای است که اغلب دانش آموزان قادر به پاسخگویی به آن هستند البته آسانی و دشواری سؤالات نسبی بوده و طراحی سؤالات به گونه ای است که افت درصد قبولی نخواهیم داشت.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، ادامه داد: نسبت به سال های گذشته تغییر محسوسی در آمار غایبان نداریم و این نشان از حساسیت خانواده نسبت به سرنوشت فرزندانشان دارد همچنین تمهید مقدمات برگزاری المپیادهای علمی، موضوعی است که مدیران کل آموزش و پرورش باید در دستور کار قرار دهند.
منبع: جام جم آنلاین