جنوا سرمربی اش را اخراج کرد
به گزارش مجله خبری تیرول، مدیران تیم فوتبال جنوا در پی کسب نتایج ضعیف در این فصل سرمربی این تیم را از کار برکنار کردند.

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.
به گزارش خبرنگاران، باشگاه جنوا با انتشار بیانیه ای در سایت رسمی خود از اخراج اورلیو آندراتزولی سرمربی این تیم اطلاع داد و به این ترتیب راه را برای ورود تیاگو موتا به عنوان جانشین وی هموار کرد.
آندره اتزولی روز 14 ژوئن با تیم جنوا قرارداد بست اما او در 9 هفته ای که از فصل جاری سری A می گذرد، تنها یک پیروزی و دو تساوی داشته و تیمش با 5 امتیاز در رده ماقبل آخر جدول نهاده شد.
این مربی 65 ساله فصل گذشته امپولی را از خطر سقوط نجات داد و به همین دلیل توانست نظر سران باشگاه جنوا را جلب کند اما شروعش در این فصل ناامید کننده بود و باخت 5 بر یک شاگردانش مقابل پارما در روز یکشنبه هفته جاری، کاسه صبر مسئولان باشگاه را لبریز کرد.
با اخراج آندره اتزولی، تیاگو موتا که یک فصل سابقه بازی در جنوا را هم دارد جانشین او خواهد شد. او پیش از این خبر پیوستن اش به جنوا را تأیید نموده بود و انتظار می رود که باشگاه هم به زودی انتصاب او به عنوان سرمربی بعدی را به صورت رسمی اعلام کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم