ضریب نفوذ ارتباطات سیار کشور از 100 درصد گذشت

به گزارش مجله خبری تیرول، بر اساس آمار توسعه ارتباطات پهن باند کشور، جمع ارتباطات سیار کشور اکنون به 84 میلیون و 196 هزار اشتراک رسیده و ضریب نفوذ آن از 100 درصد گذشته است.

ضریب نفوذ ارتباطات سیار کشور از 100 درصد گذشت

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور، در فصل نامه آماری جلد 36 خود به ارائه گزارشی از آخرین شاخص های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور پرداخته است.

تعداد اشتراک های تلفن ثابت تا انتها سه ماهه چهارم سال گذشته به29 میلیون 139 هزار تعداد خطوط دایری و 38 میلیون و 762 هزار تعداد خطوط نصب شده رسیده و ضریب نفوذ تلفن ثابت را به بیش از 34 درصد افزایش یافته است.

همچنین 52 هزار و 182 روستا دارای ارتباط سیار، 47 هزار و 837 روستای دارای تلفن خانگی و 93 هزار و 351 تلفن همگانی وجود داشته و سه میلیون و 839 اشتراک روستایی نیز در این بخش دایر است.

آنالیز شرایط توسعه تلفن همراه تا انتها سه ماهه چهارم سال گذشته نشان می دهد جمع کل خطوط فعال در کشور 131 میلیون و 54 هزار است. بر این اساس، همراه اول 99 میلیون و 515 هزار خط واگذار شده دارد، خطوط وگذار شده ایرانسل 92 میلیون و 963 هزار خط است و خطوط واگذار شده رایتل حدود 8 میلیون و 865 هزار خط است.

تعداد سایت های اینترنت نسل دوم، سوم و چهارم همراه اول در کشور به بیش از 62 هزار سایت رسیده، ایرانسل بیش از 42 هزار سایت و رایتل بیش از 5 هزار سایت فعال دارد. بنا بر آخرین آمار اکنون 110 هزار و 119 سایت اینترنت نسل دوم، سوم و چهارم در کشور احداث شده است.

رصد شرایط توسعه ارتباطات پهن باند ثابت و سیار تا انتها سه ماهه چهارم سال گذشته حاکی از این است که جمع پهن باند ثابت در کشور به 10 میلیون و 600 هزار اشتراک رسیده است که ضریب نفوذ 12 درصدی را به دنبال دارد.،ایرنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 10 خرداد 1400 بروزرسانی: 10 خرداد 1400 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1693

به "ضریب نفوذ ارتباطات سیار کشور از 100 درصد گذشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضریب نفوذ ارتباطات سیار کشور از 100 درصد گذشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید