کدام مواد خوراکی باعث نابودی کرونا می شوند؟

به گزارش مجله خبری تیرول، دانشمندان آلمانی اعلام نموده اند که تا 97 درصد ویروس کرونا توسط بعضی از مواد خوراکی معمولی از بین می رود.

کدام مواد خوراکی باعث نابودی کرونا می شوند؟

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، محققین انستیتوی ملکول و ویروس شناسی مرکز طبی دانشگاه اولما بر روی مواد خوراکی موثر در برابر بیماری کرونا مطالعه کردند.

طبق گزارش متخصصین آلمانی، توت می تواند فعالیت ویروس را در بدن انسان نابود کند. آن ها همچنین معتقدند که آب انار می تواند تا 80 درصد از عوامل امراض ناشی از ویروس کرونا را از بین ببرد. مابقی آب میوه های طبیعی و چای سبز نیز می تواند اثرات این بیماری را تضعیف نمایند، زیرا این آب میوه ها دارای محیط اسیدی و پلی فنول های گیاهی هستند و مصرف آن ها تا 97 درصد باعث از بین رفتن ویروس کرونا خواهد شد.

پیش از این، دانشمندان انستیتوی دانشگاه واشنگتن با استفاده از داروی ضد افسردگی فلووکسامین راهی برای جلوگیری از عوارض شدید بیماران مبتلا به ویروس کرونا را یافتند. همچنین با کاهش التهاب، فلووکسامین می تواند حال بیماران مبتلا به ویروس کرونا را بهبود ببخشد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 آذر 1399 بروزرسانی: 27 آذر 1399 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 1379

به "کدام مواد خوراکی باعث نابودی کرونا می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام مواد خوراکی باعث نابودی کرونا می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید